Saturday, July 12, 2008

TW Family Day..












Lama sangat dah event ni.. tp sibuk sangat lately sampai tak sempat nak update blog. Hmm.. tulisan kaler hijau sempena i'm in green team!! 'GREEN.. GREEN.. SURE WIN!!' Hahaha.. tak pasal2 aku kena jadi ketua kumpulan.. dah la sekumpulan ngan Mr Kong. Kena reka sorakan team plak tu. Kalu baru je abis belajar, mungkin ingat lagi lah.. ni.. mmg tak ingat langsung!!











Beriya cari org b4 event..siap wajibkan suma org main, skali, tak kisah pun. Siap berebut lagi suma org nak main game. Suma nak kutip hadiah. Ni gambar Ain yg jadi tukang pegang baldi. Tengok belon tu betul2 nak kena muka dia.. hahahaha.. mmg basah ah tp paling best mandi ialah Hisham dari team Hijau! Lagi seronok gelakkan org yg basah dari concentrate utk menang game nih! Hahahaha..


Lepas main telemacth,dapatla 2 kali first place. Then berebut plak main kat gerai2. Siap dapat kupon tambahan lagi.. kumpul puzzle.. brick game, small glass n rangka dinasor. Ni gambo kitorg sementara menunggu giliran nak main game. Punyala asyik main sampai org lain dah siap makan lunch dah..






Lepas makan, main treasure hunt pulak.. abis meronda satu mines nak cari jawapan..tak menang pun.. then, sementara tunggu penutup.. punya la lama kena tunggu. Ada game car slot race so kitorg yg tak terlibat ni menganga je kat luar.. amik gambo ngan belon.. bersembang.. bersembang.. bersembang.. inilah muka2 keletihan n tak sabar nak tunggu balik..

Then siap suma.. kitorg jalan2 kat sekitar mines ni. Dasat.. suka ati je main melompat dalam train yg berjalan.. boat yg bergerak.. suma kitorg redah.. Ni.. diorg dah melompat naik..aku konfius takut ada org marah sbnrnya.. tp.. bila bot dah dekat.. lompat masuk jugak..





Lepas seharian berpanas.. masuk mines pulak. Mak aihhh..sejuk giler.. amik gambo cepat2.. terus lari keluar. tp rasanya dah tak sebest dulu, salji pun tak de. rasanya dulu masa kecik2 ingat ada macam papan longsor.. seb baik masuk dibayar.. kalu tak tobat tak datang!

Oklah.. seronok.. have fun.. with all transwater family.. bye bye Transwater.. i'll miss u all..

huhuhu..



1 comment:

Jorge said...

Hola amigo: quería invitarte que visites el blog que estoy realizando con mis alumnos de segundo año de la secundaria sobre LA DISCRIMINACIÓN.
http://nodiscrimine.blogspot.com
Tema arduo e interesante.
Seguro será de tu agrado.
Tu aporte será valioso
Un abrazo desde la Argentina.