Tuesday, October 14, 2008

Tunang @ 11 Oct 08


Tak sangka warna pink menjadi pilihan.. pink giler plak tuh.. baju yg sangat cantik (thanks mak.. sb jahitkan..) tudung yang disewa.. n suma hantaran yg berwarna pink.. so sweet... hihihihi.. memuji diri sendiri. Hujan lebat giler petang tuh sampai rombongan lelaki terpaksa berenti jap kat nkve R&R. Kitorg yg dah siap tunggu kat atas.. turun kat bawah makan2 n amik gambo dulu. Sejam kemudian baru sampai.. n alhamdulillah.. suma berjalan lancar. Thanks to all friends yang datang, thanks to Hanizah yg tolong makeup kan.. thousand thanks to Fadwa (my cousin) yang datang ari sblmnya.. n tak lupa jugak utk my sister inlaw, Aisyah (banyak tolong basuh pinggan, jadi runner.. jangan serik utk tolong kenduri kawin nanti plak ek) n also Jehan yang banyak gak jadi runner bersama Aisyah n Fadwa.tolong wat hantaran, wat dessert.. thanks to Mali, Yuna(banyak gak tolong dari awal), Mali n K Zizah yang datang dari jauh utk attend my majlis tunang, K milin n faz yg lama menunggu.. k milin yg jadi tukang panggil n hidang kan makanan.. All my friends that give support n wat lawak n cerita yg kurangkan skit nervous.. kausar n yuna n yang lain, yg tolong pakaikan tudung..hahahaha...Thanks to all my mak cik (mak yang, mak tih kajang), tok sedara.. mak tok.. mak (huhuhu.. aku sibuk, mak n ayah pun sibuk melayan org, tak sempat nak amik gambo skali).. suma lah.. love u all.. now i'm with new title , "Tunang Orang..". Hahahahaa.. and lagi 3 bulan... lots of things need to be done!!!!!
** special thanks to mak, ayah, maktok, zaid, aisyah.. for all the help, idea n support.. tak sempat pun amik gambo sesama.. tak pe, weekend ni pakai balik baju utk amik gambo.. =)


Aisyah, Jehan n Fadwa..











Sarung cincin..











Hasil kerja kitorg yg wat dessert banyak giler... n sedap =)
sangat laku.. hihihi..










2 comments:

ir_kausar said...

wah.cayalah.siap countdown ke seconds tuh.nikah on tyme ye ;p
semoga bahagia.same2la kita berdoa:)*hugs*

:: !zyan :: said...

wah! dah bertunang...tahniah2