Sunday, October 26, 2008

Nana's open house @ umah kak long













Open house umah Nana @ Kak Long kat Gombak b4 Nana balik Bintulu. Jemputan tak ramai, kitorg geng2 SMSPP yang aktif di arena email di waktu keje jek. Ernie je tak datang, tak sihat kalu tak silap. Eda balik awal sb ada open house lain plak lepas tu tp sempat la amik gambo dulu.. seronok.. bila masing2 dah kawin, dah ada anak nieh.. kat umah jelah tempat gath yg terbaik. pastu dok main tukar2 anak, suma sibuk nak angkat anak yg lain. topik paling biasa, match kan anak2.. hahahaha... plan nak balik awal, skali Kak Long bawak balik kek utk birthday Nana n K Long.. so sempatla makan kek b4 balik n tengok Adam (anak k long) yg sangat aktif. To Nana.. Happy Birthday, semoga tak sangap di Bintulu yek.. =)

Aunty2 with Ammar yang sangat baik n cute.. (eh.. ke Ammar with aunty yang sangat baik n cute? )








Ibu Ammar plak... pegang baby Farees (rasa mcm salah eja jek, sorry Nana!)










Anan dok jeleskan Haziq yang dia ada baby baru.. Zue plak.. amik berkat ek..



2 comments:

aMLiNsHaH said...

hehe.macam seronok jer tgk gath geng2 kiter skrg. so rindduuu laaa! betul la ko eja nama farees tuh. aku kat sini takla sangap sgt sebab ade farees tapi rindu nak hang out ngan korg. huhu!

:: !zyan :: said...

owh!! seronok je tgk korang. Selalu bersama....dr zmn hingusan-anak dara-univ life-waorking life-family life =)

errk...salam ziarah k.mirah! glad to see u here. Tq to k.nana. Kat blog dia..jumpe sume links ni...ehehe