Sunday, September 28, 2014

Selamat Bertunang Adilah!!

Ni kisah 2 minggu lepas... Adilah bertunang.. majlis simple je.. aku pun xtolong banyak sebab kalu aku ada.. budak2 ni ada.. suma pun diorg sibuk nak tolong.. lagi kelam kabut jadinya. 

Maktok n maktih pun datang dari sp.. so dapatla tolong.. kenduri end of this year.. bulan 12. New family member.. and later maktih dah free and available seperti selalu dah.

Mari kita tengok2 barang untuk kenduri plak....


Sent from Samsung Mobile


This message has been scanned for malware by Websense. www.websense.com

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)